Aktuální zprávy

Na výlet, do školy i do práce. Vyberte si z kolekce batohů a tašek v našem fanshopu

Liberec - Sháníte batoh na výlet, do školy či pracovní tašku na notebook? I ty můžete sehnat v našem tygřím fanshopu a e-shopu. Tak tam zamiřte a vyberte si!

S tygří kolekcí batohů a tašek nikdy neminete. Ať už si vyberete outdoorový batoh nebo malou tašku přes rameno, vždy můžete ukázat, kterému týmu patří vaše tygří srdce. Díky univerzální šedé grafice se navíc hodí takřka pro každou příležitost. Doplnit je můžete peněženkou či pouzdrem na doklady, které poslouží jako praktický doplněk.

To vše a mnohem více můžete zakoupit v kamenné prodejně tygřího fanshopu. Fanshop naleznete v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřen je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně. A pozor, majitelé permanentek Bílých Tygrů mohou na nákup využít slevu ve výši 10 %!

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vyberete?

PŘEJÍT DO FANSHOPU

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner