Aktuální zprávy

Oblíbené klasiky ve fanshopu opět skladem!

Liberec - Po skončení inventury znovu postupně doplňujeme skladové zásoby tygřího fanshopu. Už nyní zde znovu najdete vybrané oblíbené klasiky, tak neváhejte, než budou opět vyprodány!

Kolekci mikin a triček s poškrábaně působícím klubovým logem si fanoušci velmi oblíbili. Není tedy divu, že už notnou dobu nejsou tyto produkty k dostání, případně zbývají pouze jednotlivé kusy v několika vybraných velikostech. To už ale nyní neplatí. Tato oblíbená kolekce byla v probíhajícím týdnu doskladněna, můžete si v ní tedy užívat už probíhající jaro.

A to samozřejmě není vše. Ve fanshopu naleznete také dresy, šály či veškerou další "povinnou výbavu" každého správného fanouška. Pokud si tedy chcete ukrátit čekání na novou sezonu, vyrazte k nám do kamenné prodejny. Naleznete ji v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřena je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vyberete?

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU



Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner