Mládežnický hokej

Sportuj s Tygříkem a přidej se k nám i v létě!

Liberec - Bílí Tygři nespí ani v letním období. Je tu skvělá šance, jak se přidat do naší party! Tygřík je tu pro děti od 4 do 6 let a nabízí všestrannou pohybovou přípravu. A pokud budete chtít, můžete s námi pokračovat až na led! Pro nové členy Tělovýchovné jednoty nabízíme první měsíc zcela zdarma.

Hokejová sezóna a s tím spojené bruslení je sice u konce, ale Tygři ti nabízejí plnohodnotné sportování i v těchto měsících. Tygřík je tu pro děti od 4 do 6 let a těší se na všechny, kteří si chtějí hrát a kvalitně trénovat. Přijď mezi nás netradičně v květnu a červnu a první měsíc máš zdarma. Dále se pak u nás platí příspěvky ve výši 500 Kč/měsíc. Trénujeme od 3.5. do 30.6. každé úterý (16:30-17:30), čtvrtek (17:00-18:00) a pátek (17:00-18:00).

VEDOUCÍ TRENÉR TYGŘÍ ZÁKLADNY PETR ŠAFAŘOVSKÝ:

„Na suché přípravě chceme, aby si děti hrály, poznaly nový kolektiv a učily se novým pohybům. Jsme rádi, že nám do Tygříka už teď chodí spousta dětí. Věřím, že jejich počty budou do budoucna jen a jen stoupat!"


Zájemce čeká všestranná pohybová příprava pod vedením profesionálních trenérů hokejové akademie Bílí Tygři Liberec, míčové hry, gymnastika, atletika a spousta další zábavy. To vše navíc v moderním areálu Sport Parku Liberec, který nabízí širokou paletu venkovních i vnitřních sportovišť.

Všechny důležité informace včetně přihlašovacího formuláře najdete tady.

Kontakt: Petr Šafařovský, vedoucí trenér základny (tel.: 775 979 439, email: safarovsky@hcbilitygri.cz).



Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner