Aktuální zprávy

Také tento týden nás od pátku naleznete v libereckém Géčku!

Liberec - Přípravy na Vánoce vrcholí. Pokud od pátku do neděle vyrazíte na nákupy do libereckého nákupního centra Géčko, rozhodně se nezapomeňte zastavit také v našem vánočním obchodě!

Kromě naší tradiční kamenné prodejny fanshopu v areálu Home Credit Areny otevíráme po dobu následujících tří víkendů také pobočku v libereckém nákupním centru Géčko. Otevřena bude vždy od pátku do neděle. Přijďte si vybrat tygří dárky pod stromeček!

Pro permanentkáře také v této prodejně platí sleva 10 % na nezlevněné produkty. Nezapomeňte si tak vzít svou permanentku s sebou! Najdete nás poblíž prodejny Electro World u dětského hřiště v NC Géčko.

Otevírací doba prodejny v NC Géčko

Pondělí - Čtvrtek: Zavřeno

Pátek: 15-19

Sobota: 9-20

Neděle: 9-20

Samozřejmostí zůstává otevřená kamenná prodejna fanshopu v areálu Home Credit Areny, který můžete navštívit každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin.

K nákupu pak můžete využít také náš e-shop, kde si můžete vybrat z pohodlí vašeho domova a zvolit jednu ze širokých možností dopravy. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc získáte dopravu zcela ZDARMA. V našem fanshopu nebo e-shopu si vybere každý! Užijte si s námi pravé tygří Vánoce!

PŘEJÍT DO E-SHOPU!

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner