Aktuální zprávy

Vyhrajte 2 vstupenky na Majáles Liberec!

Liberec - Chcete vyrazit na dvoudenní hudební festival Majáles Liberec, na nějž se můžete těšit již 27. a 28. května v zámeckém parku ve Vratislavicích? Máme pro vás soutěž o dvě vstupenky!

Pokud si chcete vychutnat parádní dvoudenní porci zábavy, pak máte možnost. Ve spolupráci s pořadateli jsme si pro vás totiž připravili soutěž o dvojici celofestivalových vstupenek, díky nimž můžete navštívit celý dvoudenní program ve vratislavickém parku. Stačí zamířit na náš Facebook a do soutěžního příspěvku v komentáři zmínit, kdo by měl na Majáles vyrazit s vámi. Vyzkoušejte své štěstí! A pozor, na účast máte pouze 24 hodin!


Majáles Liberec se již v posledních letech stal kulturní stálicí regionu. Z původního místa konání v parku Budyšínská se již v minulém ročníku přestěhoval do Vratislavic, kde se podruhé v řadě uskuteční v zámeckém parku. A v roce 2022 se můžete těšit na skutečně parádní nálož kapel.

Již v pátek 27. května vystoupí Vojtaano, Rest či kapela Mirai. V sobotu 28. května pak pro změnu zahraje mimo jiné liberecký Big'O'Band a muziku přitvrdí rockeři Krucipüsk. To ale stále není vše, těšit se můžete také na řadu stánků s občerstvením pro zasycení i osvěžení a další doprovodný program.

V rámci doprovodných aktivit nebude ve vratislavickém zámeckém parku chybět ani stan Bílých Tygrů, v němž si budete moci vyzkoušet například hokejovou virtuální realitu Sense Arenu. Tak neváhejte a vyrazte za námi na Majáles Liberec!

Vstupenky jsou v prodeji v sítích Ticketlive či eVstupenka. A již brzy si o ně budete moci také zasoutěžit na našich sociálních sítích! Nenechte si letošní Majáles Liberec ujít! Těšíme se na viděnou. Více informací o festivalu naleznete na stránkách majalesliberec.cz.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner