Aktuální zprávy

Vyrazte do jara se stylovou tygří kšiltovkou

Liberec - Jaro je v plné síle, léto se rychle blíží. Nezapomeňte se na toto období vybavit stylovou kšiltovkou, která vás ochrání před slunečním svitem. A kde jinde, než v tygřím fanshopu?

Kšiltovka je fanouškovskou klasikou, která by neměla chybět ve výbavě žádného Bílého Tygra. V sortimentu našeho fanshopu najdete celou řadu typů těchto čepic. Máte rádi snapback s rovným kšiltem nastavitelnou velikostí? Nebo si raději obléknete klasickou kšiltovku? Preferujete tzv. "trucker" kšiltovku se síťovanou zadní částí? Či vám nejvíce vyhovuje funkční materiál, který je vhodní na všechny druhy sportů? Stačí vyrazit do fanshopu a rozhodně zde najdete tu pravou.

To samozřejmě není vše. Ve fanshopu naleznete také dresy, šály či veškerou další "povinnou výbavu" každého správného fanouška. Pokud si tedy chcete ukrátit čekání na novou sezonu, vyrazte k nám do kamenné prodejny. Naleznete ji v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřena je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vyberete?

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner