Aktuální zprávy

Vyrazte v neděli 22. května S rodinou do Vesce!

Liberec - Stále nemáte plán na neděli 22. května? Vyrazte spolu s celou rodinou do Sportovního areálu Vesec. Můžete se zde těšit na program nejen pro nejmenší, ale také pro dospělé. Podílet se na něm budou i Bílí Tygři Liberec.

V průběhu dne si budete moci vyzkoušet mnoho zajímavých aktivit. Děti si například mohou zaskákat na trampolínách a nechat se inspirovat skokany z družstva Trampolíny Liberec. Vyzkoušet si budete moci jízdu na koních a chybět nebude ani biketrialová exhibice Jana Sladkého s cykloworkshopem pro děti.

Kromě toho se můžete těšit také na vystoupení taneční skupiny Takt Liberec. Své schopnosti předvedou členové Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje, uvidíte tak názornou dynamickou ukázku zásahu u hořícího auta nebo vyprošťování zraněných z vozidla.

Na programu se však budou podílet také Bílí Tygři. Přijďte si vyzkoušet, jaké to je být hokejistou, a zastřílet si na hokejovou branku! U tygřího stánku si také budete moci zahrát stolní tenis, stiga hokej nebo fotbálek. Chybět nebudou ani soutěže pro nejmenší.

Akce S rodinou do Vesce je pořádána pod záštitou náměstka hejtmana Libereckého kraje Ing. Dana Ramzera. K dopravě do Sportovního areálu Vesec můžete využít linky MHD č. 13, 24 a 26. Pro osobní vozidla bude umožněno parkování přímo u vstupu do sportovního areálu Vesec.

Neváhejte a vyrazte v neděli 22. května S rodinou do Vesce! Program začíná v 10 hodin, vstup je pro všechny zdarma. Více informací o akci naleznete ZDE.


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner