Reportáž

10:0 po první třetině! Šesťáci roznesli Chrudim

Liberec - Šestá třída si připsala jednoznačné vítězství v souboji s Chrudimí. Svému soupeři nedala šanci a vyhrála jednoznačně 17:1. Čtyři branky vstřelil Teodor Vápeník a Vasyl Shpilka zaznamenal 2+2.

STATISTIKY ŠESTÉ TŘÍDY V SEZÓNĚ 2017/2018

Zápasy: 21
Bilance: 15 - 1 - 5
Aktuální forma: 2 výhra
Skóre: 175:88
Dosavadní nejvyšší výhra: Kobra Praha - Liberec 3:19 (16.12. 2017)

Parádní začátek zápasu a vysoké vítězství! Tygří šesťáci se v duelu s Chrudimí ukázali, když už po necelých třech minutách vedli o čtyři branky.

Trenér šesté a osmé třídy Vojtěch Fiala:

„Hráči vlétli do zápasu s velkou chutí, už v kabině byla velmi bojovná atmosféra. V prvních čtyřech střídáních jsme vstřelili čtyři branky, ta úvodní padla navíc už po jedenácti vteřinách. Samozřejmě mi kluci hned hlásili, že máme rekord po osmi vteřinách, což jsme atakovali i během druhé části, kdy padl gól po devíti sekundách. Takové starty do třetin bych si představoval i o den později proti Mladé Boleslavi.“


První třetinu navíc ukončili za stavu 10:0, přičemž byl zápas již rozhodnutý. Soupeř nakonec brankáři Macourkovi pokazil čisté konto, na výhře našeho mužstva už ale nic nezměnil.

Ohlasy trenérů

Vojtěch Fiala
Liberec
„Byl to jednoznačný zápas. V prvních čtyřech střídáních jsme vstřelili čtyři góly a bylo rozhodnuto. V Mladé Boleslavi ale budeme muset hrát celých šedesát minut jako tentokrát prvních pět."

Naši partneři

Generální partner
Generální partner