Mládežnický hokej

3. třída druhá na turnaji v Praze

V sobotu 13. prosince se uskutečnil další turnaj 3. třídy. Tentokrát se třeťáci utkali na stadionu Hvězdy Praha.

Bílí Tygři Liberec - HC Poděbrady 4:2

Góly a asistence: Zika (Charvát), Mareš (t.s.), Bálik, Mojžíšek.

Gólman Guzik chytal dvě a půl třetiny a branku neobdržel. Brankář Tomeh chytal půl třetiny, dostal dva góly a chytil trestné střílení.

Bílí Tygři Liberec - HC Benešov 2:1

Góly a asistence: Melzer, Bitman (Zika).

Gólman Guzik chytal dvě třetiny, branku neobdržel a chytil trestné střílení. Brankář Tomeh chytal jednu třetinu a dostal jeden gól. Mendl, Mareš a Mojžíšek nedali trestné střílení.

Bílí Tygři Liberec - HC Hvězda Praha 0:7

Brankář Guzik chytal půl zápasu a obdržel tři branky. Gólman Tomeh chytal půl zápasu, chytil trestné střílení a dostal čtyři branky. Zika a Charvát nedali trestné střílení.

Celkové pořadí turnaje:

1. HC Hvězda Praha        6 bodů
2. Bílí Tygři Liberec     4 body
3. HC Benešov             2 body
4. HC Poděbrady           0 bod

Bojovali za Tygry:

Brankáři: Pavel Guzik, Marek Tomeh

Hráči: Kotyza Jan, Bitman Petr, Mojžíšek Matěj, Holub Leoš, Mendl Vojta, Koňák David, Medlík Richard, Melzer Filip, Šťástka Jan, Bálik David, Ira Daniel, Mareš Matyáš, Ondra Zika, Adam Charvát.

Hodnocení hlavního trenéra Jiřího Bermanna:

Tentokrát se hráči vyvarovali výpadků v nasazení a odehráli v této sezóně zatím nejpohlednější turnaj. První dva zápasy jsme soupeře jasně přehrávali a rozehráli i několik velmi pohledných kombinačních akcí. Za těsné výsledky vděčí oba soupeři především výborným brankářům a naší trestuhodné nemohoucnosti v koncovce. Ta se projevila kromě jiných šancí i v soustavném zahazování trestných střílení.

Poslední zápas na nás čekali dosud suverénní hráči domácí Hvězdy, kteří oba předchozí soupeře porazili vysokým dvouciferným výsledkem. Dlužno dodat, že Hvězda nasadila velmi kvalitní hráče, kteří na celém turnaji neměli konkurenci. Takovými hráči disponujeme my i každý z našich soupeřů, ovšem všichni je necháváme hrát soutěž čtvrtých tříd a “neznevažujeme“ jinak poměrně vyrovnané zápasy.

Naši hráči hráli s nasazením a velmi kvalitně bránili. Nesložili zbraně ani za nepříznivého stavu a bojovali až dokonce.

Na všech hráčích byl vidět veliký pokrok v jejich hokejovém růstu a nezbývá než jim popřát, aby nasazený trend udrželi až do konce sezóny.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner