Aktuální zprávy

Bílí Tygři odstartovali letní přípravu na sezonu 2018/19

Liberec - Sedmnáctka Bílých Tygrů se v pondělí sešla v útrobách Home Credit Areny k prvnímu tréninku letní přípravy. Realizační tým včetně nově příchozího asistenta Patrika Augusty tentokrát zařadí do přípravy celou řadu nových prvků.

Kromě tradičního červnového týdne na ledě budou Tygři už během celé suché přípravy zároveň každý čtvrtek trénovat na ledové ploše v Nymburce. Brankáře pak čekají pravidelné speciální tréninky, které pod vedením Martina Lásky absolvují každou středu v Říčanech.

Suchá část přípravy, kterou má na starost kondiční kouč Aleš Pařez, potrvá Bílým Tygrům do konce června. Následně čeká hráče dvoutýdenní volno, aby se poté definitivně přesunuli na led a odstartovali finální fázi přípravy na sezonu 2018/19.

Na první tréninkové jednotce se trenérům hlásily všechny čerstvé posily, tedy Libor Hudáček, Jakub Valský, Radan Lenc i Marek Schwarz. K týmu se dále připojili mladíci Tomáš Hanousek a Ondřej Chrtek z Benátek nad Jizerou. Nechyběly však ani stálice, jako Lukáš Krenželok nebo Petr Jelínek, a také Marek Kvapil, který se bude na nový ročník chystat individuálně. S týmem rovněž trénoval Ondřej Vitásek, který před dvěma lety pomohl Tygrům k titulu a v nové sezoně bude oblékat dres Kunlunu Peking v KHL.

Z Kodaně dorazil za zbytkem týmu i Filip Pyrochta, který má s Bílými Tygry platnou smlouvu. Vzhledem k pokročilým jednáním s týmy ze zámořské NHL ale zatím do přípravy týmu nezasáhl. Prvního tréninku se nezúčastnili Adam Jánošík, který bojuje v slovenském dresu na mistrovství světa, nedávní reprezentanti Ordoš, Jeník a Teplý nebo Ladislav Šmíd, který se bude podobně jako Kvapil připravovat individuálně.

Dnes trénovali:

Brankáři: Roman Will, Marek Schwarz.
Obránci: Lukáš Derner, Tomáš Havlín, Tomáš Hanousek, Patrik Maier.
Útočníci: Libor Hudáček, Radan Lenc, Michal Bulíř, Dominik Lakatoš, Petr Jelínek, Lukáš Krenželok, Jakub Valský, Kryštof Hrabík, Marek Kvapil, Jaroslav Vlach, Ondřej Chrtek.

Tygři posilovna

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner