Preview k zápasu

Den pauzy a zpět do akce! Liberec přivítá Pardubice

Liberec – Příprava na nadcházející sezónu pokračuje a Tygři se podruhé představí před svými fanoušky. V rámci Letních hokejových her míří pod Ještěd celek Pardubic.

Prémioví střelci

První dvě přípravná utkání na následující ročník liberečtí hokejisté prohráli, hned na to ale přišly také dvě výhry. Nejdříve svěřenci Patrika Augusty uspěli v Mariánských Lázních proti Karlovým Varům, které porazili 2:0. V utkání si premiéru za „A“ tým odbyl mladý brankář Daniel Král a hned také vychytal čisté konto.

V úterním střetnutí na ledě Litvínova šelmy prohrávaly o dvě branky, po povedeném obratu na konečných 5:2 ovšem nakonec zaznamenaly druhou letošní výhru. Během utkání si první trefu mezi dospělými připsali hned dva hráči, konkrétně teprve devatenáctiletý Mikuláš Jenčovský a dokonce ještě o dva roky mladší Radek Janata.

Ambiciózní soupeř

Pardubice přes léto hodně posilovaly a rozhodně se netají svými ambicemi na zisk mistrovského titulu. Na východ Čech tak přes léto přišli mimo jiné obránci Tomáš Dvořák a David Musil, z útočníků poté Tomáš Hyka, Tomáš Zohorna nebo Lukáš Radil. Za zmínku ale stojí především brankoviště Dynama, které bude hájit bývalý Tygr Roman Will!

Přípravné období začali Východočeši na italském Dolomiten Cupu. V konkurenci německých týmů a jednoho švýcarského byly Pardubice nejúspěšnější, když v semifinále nejdříve zdolaly Augsburg a ve finále následně Eisbären Berlín. První českou konfrontaci zažilo Dynamo v úterý v rámci Letních hokejových her, kdy doma nestačilo 0:1 na Mladou Boleslav.

Bílé Tygry nyní čeká s Pardubicemi dvojutkání. Po domácím zápase se totiž další úterý představí i na jejich ledě. Jak dopadne první měření sil? To se dozvíme od čtvrtečních 18:00! Přijďte Liberec podpořit! Více o prodeji vstupenek se dočtete zde.

.

Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner