Aktuální zprávy

Desítka x2: Jak se Tygři orientují v extraligových kapitánech?

Liberec - V neděli na halloweenském utkání na oblíbenou soutěž Desítka x2 nedošlo, neboť se soutěžící na infopult nedostavili. O souboj hráčů A-týmu vás však nepřipravíme.

Dvojice Michal Bulíř a Jan Ordoš měla za úkol seřadit extraligové kapitány Bílých Tygrů tak, jak šli chronologicky po sobě. A výběr otázky nebyl náhodný - vždyť právě Michal Bulíř je v současnosti kapitánem Tygrů, a tak pro něj jeho úplně první volba byla naprosto jasná.

Dalo by se očekávat, že si oba útočníci povedou bez větších potíží. Vždyť Jan Ordoš je s výjimkou jediné sezony strávené ve Švédsku stálým členem základní sestavy A-týmu od ročníku 2015/16, jeho soupeř Bulíř dokonce debutoval v tygřím dresu v extralize už v sezoně 2009/10. Velkou část zmíněných kapitánů tak zažili osobně přímo v kabině.

Přesto se nakonec jeden z nich nechal nachytat velmi brzy. Který z nich to byl? Podívejte se sami ve videu níže. A schválně si sami vyzkoušejte, zda byste si s touto otázkou dokázali poradit. Zvládnete seřadit všechny kapitány na hrací desce v chronologickém pořadí? A povedete si lépe, než dvojice Michal Bulíř a Jan Ordoš?

Nezapomeňte také pilovat své vědomosti. Už v pátek během derby s Mladou Boleslaví to totiž klidně můžete být zrovna vy, kdo si zahraje soutěž Desítka x2 přímo na ledové ploše Home Credit Areny.


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner