Aktuální zprávy

Desítka x2: Jaké národnosti byly k vidění v sestavě Bílých Tygrů?

Liberec - Také na pátém domácím utkání jste měli možnost sledovat novou přestávkovou soutěž Desítka x2. Ovšem vůbec poprvé byla k vidění situace, že si dvojice soutěžících poradila se všemi poli.

Nešlo přitom o nic jednoduchého. Účastníci měli za úkol určit, zda hráči dané národnosti nastoupili v historii za A-tým Bílých Tygrů. A minimálně v několika případech šlo o skutečné náročné rozhodování. Schválně, pamatujete si například na Slovince Roka Pajiče, který oblékal tygří dres střídavě v sezonách 2004/05 až 2006/07? V paměti pak jistě zůstal i Bělorus Roman Graborenko, jenž si za Tygry zahrál v sezoně 2019/20.

Naši soutěžící se však během klání na ledové ploše nenechali zaskočit. Společnými silami totiž zvládli správně trefit všechna herní pole. Postarali se tak o vůbec první remízu v historii této soutěže a oba si odnesli odměnu v podobě původní stolní verze hry Desítka. Gratulujeme!

Stejné otázce čelila také slovenská dvojice Martin Faško-Rudáš a Mislav Rosandič. A ukázalo se, že tygří historii znají poměrně slušně. Správně určili i zmíněné chytáky, až si nakonec jeden z nich vylámal zuby na Finsku. Na gólmana Tera Leinonena či obránce Mika Malkamäkiho si totiž evidentně nevzpomněli. A tak to byl právě severský stát, který v soutěži znamenal konečnou a vítězství jednoho z Tygrů.

Komu se podařilo zvítězit? A jak si poradili se zbylými vlajkami? Podívejte se sami ve videu níže. A rozhodně pilujte své vědomosti, neboť hru Desítka x2 si budete moci zahrát také na dalším domácím zápase.


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner