Aktuální zprávy

Desítka x2: Vědí kustodi, na kterou stranu držel daný Tygr hůl?

Liberec - Kromě hráčů jsme duelům ve vědomostní tygří hře Desítka x2 vystavili také členy realizačních týmů. Došlo tak i na souboj kustodů, kteří poměřili své znalosti v disciplíně, která by jim měla sedět.

Jako kustodi jsou Jan Plodek a Aleš Vála zodpovědní za hráčskou výstroj. Kdo jiný by tak měl přesně vědět, na kterou stranu drží (či držel) který hráč hůl? U současných Tygrů či hráčů, kteří sami ve své současné roli zažili, samozřejmě nemohli kustodi chybovat. Jak si ale vedli při pohledu dále do minulosti?

Dlužno podotknout, že jak Plodek, tak Vála odehráli v tygřím dresu největší porci své kariéry. A tak přestože řadu z hráčů na hrací kartě nemohli zažít v roli kustoda, jeden nebo druhý si po boku snad všech jmen, u nichž měli určit držení hole, zahráli. Zatímco pro mnoho fanoušků by například Rok Pajič mohl být neznámou, Plodek i Vála jej moc dobře znají. Zbývalo tedy jen si správně vzpomenout a nepoplést si některého z hráčů s jiným.

Podařilo se jim nakonec určit všechny hráče bez jediné chyby, nebo se přeci jen některý z nich nechal hrací kartou zaskočit? Podívejte se sami ve videu níže. A nezapomeňte, že už na dalším utkání, tedy ve středu 28. prosince, se můžete těšit na naši soutěž Desítka x2 také o první přestávce přímo na ledě Home Credit Areny. Třeba to budete vy, kdo bude mít šanci ukázat své tygří vědomosti!


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner