Aktuální zprávy

Desítka x2: Znají tygří gólmani své předchůdce?

Liberec - Ve vědomostní hře Desítka x2 přišla na řadu otázka týkající se gólmanů. A koho jiného bychom měli v tomto duelu proti sobě postavit, než právě dvojici současných tygřích brankářů?

Úkol na hrací kartě byl snadný. Určete, který z bývalých gólmanů Bílých Tygrů měl dané křestní jméno. Do duelu jsme samozřejmě v tomto případě nominovali dvojici současných brankářů, Petra Kváču a Daniela Krále. A minimálně co se nedávné minulosti týkalo, tak neměli s odpověďmi velký problém.

Jak se však šlo dále do minulosti, obtížnost se stále stupňovala. Souboj gólmanů do velké míry kopíroval duel fanoušků na ledové ploše během nedělního zápasu s Českými Budějovicemi, kde byl scénář velmi podobný. Zatímco Ján Lašák, Roman Will či Marek Schwarz byli pro soutěžící snadným soustem, když přišla řada na křestní jména Marcel, Tero nebo Pavel, byli najednou Petr Kváča i Daniel Král v problémech.

Jak si nakonec s náročnou výzvou poradili? Dokázali poznat Marcela Melicherčíka, Tera Leinonena nebo Pavla Faltu? Podívejte se sami ve videu níže. Jak byste si s touto záludnou otázkou poradili vy? Myslíte si, že zvládáte tygří vědomostní kvízy bez problému? Pak třeba budete mít šanci se předvést také přímo na jednom z extraligových utkání, kde je Desítka x2 součástí první přestávky.


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner