Mládežnický hokej

Extraliga devítek začne 8. září. Tygři změří síly s nováčkem

Liberec - Své rozlosování už zná také nejvyšší česká soutěž kategorie U15. Bílí Tygři – kteří do sezóny půjdou v roli obhájců titulu devátých tříd – odstartují svoji pouť za možnou obhajobou 8. září domácím duelem proti Říčanům.

Liberečtí deváťáci tedy stejně jako junioři zahájí soutěžní sezónu domácím zápasem s nováčkem v nejvyšší soutěži, kam Říčany postoupily i díky štědrému bodovému příspěvku útočníka Pavla Dvořáka. Ten už ale bude stát na straně Tygrů, v modrobílém dresu by ho tedy měla čekat pikantní soutěžní premiéra.

Bílí Tygři budou v základní části jednoznačně cílit na umístění mezi nejlepšími čtyřmi celky ve skupině. Právě mužstva z TOP 4 si totiž postupem do lepší nadstavby rychle zajistí také účast v play-off a v neposlední řadě si zaručí vyhnutí se záchranářským starostem.

Souboj s nováčkem si naši hráči pomyslně odškrtnou už v prvním kole. Úvodní derby nové sezóny s Mladou Boleslaví bude následovat hned v kole druhém! Tým z města automobilů dorazí pod Ještěd v sobotu 14. září.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner