Tiskové zprávy

Fortuna novým hlavním partnerem Bílých Tygrů

Liberec - Portfolio partnerů Bílých Tygrů se před každou sezonou postupně rozšiřuje. Od ročníku 2023/24 se do něj oficiálně zařadila nová těžká váha - sázková kancelář Fortuna, která se pro nadcházejících pět let stala jedním z hlavních partnerů klubu.

Až donedávna byl pro sázkovou kancelář Fortuna, jež vznikla v roce 1990 v Česku a která působí také na slovenském, polském, chorvatském a rumunském trhu, nejvýraznější sponzoringovou aktivitou fotbal. Vždyť od roku 2016 je jedním z nejvýraznějších partnerů českého fotbalu, od ročníku 2018/19 pak také titulárním partnerem nejvyšší české fotbalové soutěže. Spojena je však také s jednou z největších evropských MMA organizací, polskou KSW, a podporuje i českého MMA bojovníka Jiřího Procházku.

Do této prestižní společnosti se nyní zapojí také Bílí Tygři Liberec.

„Naším strategickým záměrem je dlouhodobě spolupracovat s kluby, které mají nejvyšší sportovní ambice a zároveň disponují širokou základnou věrných a aktivních fanoušků. Tím se řídíme nejenom ve fotbale, ale v posledních letech i v rámci hokejové scény. Spolupráce s Bílými Tygry je tak nově logickou součástí naší sponzoringové mozaiky. Věříme, že i s naší pomocí bude klub bojovat o nejvyšší příčky v extralize a že fandové v Home Credit Areně budou pravidelně vytvářet jedinečné „bílé peklo“, kterým je atmosféra domácích zápasů Liberce naprosto jedinečná,“ říká David Vaněk, generální ředitel sázkové kanceláře Fortuna.

Pro fanoušky to znamená celou řadu novinek. V roli hlavního partnera zaujme atraktivní plochy na všech propagačních médiích včetně dresů, ledové plochy či hráčských přileb. Novinkou bude mobilní pobočka Fortuny v Home Credit Areně, kde si budeme moci živě vsadit jednu ze souvisejících sázkových příležitostí a zpestřit si tak zážitek z utkání.

Aktivity nového partnera budou zaměřeny na interakci s fanoušky. Ve speciální Virtual Zone v aréně budete mít za pomoci rozšířené reality šanci vytvořit si unikátní suvenýr v podobě společné fotografie s vybraným hráčem. Na vybraných zápasech, a to už včetně Prvního domácího, si pak Fortuna pro fanoušky připraví celou řadu skvělých dárků. A to stále není vše, ruku v ruce s tím bude připraven také unikátní obsah pro sociální sítě, chybět nebudou ani soutěže o vstupenky, dresy, šály a další klubové předměty.

„Těší nás, že do nové sezony vstupujeme s novým silným partnerem v zádech. Fortuna napříč sporty dokazuje, že umí atraktivně pracovat s fanoušky, a zaměřuje se na aktivní podobu sponzoringu. Navíc se v tomto případě jedná o dlouhodobý kontrakt, který je pro nás zároveň závazkem. Věříme, že výsledky této spolupráce budou vidět,“ komentuje marketingový a obchodní ředitel Bílých Tygrů Dominik Jakubec.

Na jednotlivé sponzoringové aktivity se fanoušci v Home Credit Areně budou moci těšit v průběhu celého nadcházejícího ročníku. Jedno je však už nyní jisté. Toto spojení je zkrátka sázkou na jistotu.

Související

26.03.2022 • Partnerské sdělení

Hituj! Vyzbroj se! Ukaž gesto bojovníka!

02.03.2022 • Tisková zpráva

Nadace SYNER pomáhá rodinám z Ukrajiny

06.02.2022 • Tisková zpráva

Veřejná sbírka má dobrý konec

Naši partneři

Generální partner
Generální partner