Preview k zápasu

Generálka na novou sezónu je tu! Tygři sehrají odvetu na Kladně

Liberec – Příprava vrcholí a to znamená, že je tu poslední utkání před výkopem nového ročníku. Na něj se budou chtít šelmy naladit na Kladně, kde mají Rytířům rozhodně co oplácet. Zápas startuje na kladenském ČEZ Stadionu ve čtvrtečních 18 hodin.

Po vydařeném turnaji La Coupe de Bains ve Švýcarsku byla parta kolem kapitána Tomáše Filippi nucena vrátit se nohama na zem. V posledním domácím utkání přípravy totiž padla poměrem 3:5 právě proti kladenským Rytířům, když ve druhé třetině ztratila vedení 2:1 a nakonec prohrála 3:5.

Martin Ryšavý o prvním zápase s Kladnem
Celý zápas jsme zahodili v prvních pěti minutách druhé části, kde jsme udělali tři fauly. To nám sebralo energii, kterou jsme si do té doby vybudovali. Je to ale pořád příprava, můžeme se z toho poučit.

Středočeši si kromě tohoto zářezu předtím připsali i skalp Mladé Boleslavi. Celkově v přípravě v osmi utkáních zatím evidují pět výher a ve druhém utkání proti Liberci se budou poohlížet po té šesté.

Co nám střet těchto dvou týmů prozradí směrem k blížícímu se ročníku? A povede se Tygrům odplata za první zápas? Úvodní buly na ledě ČEZ Stadionu padne ve čtvrtek v 18:00.



Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner