Aktuální zprávy

Letní ceny ve fanshopu a dárek k nákupu nad 600 Kč ZDARMA!

Liberec - Prázdniny jsou za dveřmi. Ať už vyrazíte na pláž nebo na hory, na našem fanshopu i e-shopu si jako vždy můžete vybrat ze stylové letní kolekce merche. A pozor, při nákupu nad 600 Kč jsme si pro vás připravili dárek!

Tygří fanshop pro vás má na léto vše potřebné. Sluneční brýle? Máme. Osušku na pláž? Máme. Kšiltovku na ochranu před sluncem? Máme. Plecháček pod stan? Také máme! A k tomu jsme si pro vás nachystali speciální akci. Ke každému nákupu nad 600 Kč dostanete jako dárek tygří variantu hry DOBBLE, s níž si nejen na dovolené užijete spoustu zábavy! Stačí pouze nakoupit nad 600 Kč a hru dostanete automaticky ke své objednávce. Akce platí pro e-shopové objednávky a do vyprodání zásob.

Veškeré letní produkty, ale také kompletní tygří sortiment, naleznete už nyní v kamenné prodejně tygřího fanshopu. Fanshop naleznete v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřen je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vyberete?

PŘEJÍT DO FANSHOPU

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner