Aktuální zprávy

Liga mistrů zná jízdní řád

Liberec - Champions Hockey League má před sebou další sezonu. Tygři se jí sice nezúčastní, stále jsou však jedním z jejích akcionářů. A ve středu se tato soutěž dočkala svého rozpisu pro ročník 2024/25.

Stejně jako v minulé sezoně se odehraje v novém formátu. Namísto klasických základních skupin o čtyřech účastnících se mezi sebou týmy utkají v jedné velké skupině. Sehrají sice stále pouze šestici zápasů v rámci základní fáze, porovnávat se však budou se všemi 23 dalšími kluby. A své zápasy odehrají se šesti různými soupeři, s každým pouze jednou.

Pro každý tým to znamená zcela unikátní rozpis. Ten ve středu 22. května během losu poznali také čeští účastníci - Oceláři Třinec, Dynamo Pardubice a Sparta Praha. Na Třinec čekají doma švýcarský Fribourg, švédské Växjö a v pikantním souboji polská Osvětim. Ven pak vyrazí na ledy Färjestadu, francouzského Rouen a také do Švýcarska, konkrétně do Curychu.

To pro Pardubice znamenal los hned dvě cesty do Německa, konkrétně na ledy Straubingu a Eisbären Berlín. Krom toho zamíří i do Sheffieldu, naopak doma vyzvou finské Lahti a Tapparu Tampere a také Fehérvár hrající mezinárodní Ice Hockey League. Tappara a Fehérvár pojedou také do pražské O2 arény, na sparťanském ledu se k nim přidá rovněž Bremerhaven. Ven pak Sparťané vyjedou, stejně jako Pardubice, do Berlína a Sheffieldu, poslední zastávka pak bude v rakouském Salzburgu.

Kompletní los si můžete prohlédnout po kliknutí na příspěvek níže. Jedno je však jasné - Champions Hockey League se může těšit na další atraktivní ročník!

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner