Aktuální zprávy

Martin Faško-Rudáš a Michal Ivan obléknou dres slovenské reprezentace!

Liberec – V pořadí třetí reprezentační přestávka pomalu klepe na dveře a Slovensko odtajnilo nominaci na dvojzápas s Němci. V ní figuruje celkem 10 hráčů z české nejvyšší soutěže včetně dvou Bílých Tygrů.

Kanadský trenér Craig Ramsey pravidelně neopomíjí libereckou dvojici, která by se dala považovat za stálici slovenského národního týmu. Prvním z dua krajánků je obránce Michal Ivan, pro kterého je to v probíhající sezóně třetí nominace. Mladý liberecký zadák stihl prozatím odehrát 40 zápasů, v nichž posbíral 10 bodů (5+5).

Druhým reprezentantem je pak útočník Martin Faško-Rudáš, jenž zažívá průlomový ročník. Ani on neoblékne dres své země poprvé a podobně jako jeho kolega z obrany obdržel v tomto ročníku již třetí pozvánku. Z křídla první lajny dokázal letos rodák z Bánské Bystrice získat 17 bodů (9+8).

Ač se jedná o jejich třetí nominaci, tak na vánoční Kaufland Cup se nakonec vlivem zranění nepodívali.

Slováci mají na programu dva duely, které sehrají ve Zvolenu s Německem. Ten první se uskuteční 7. února, odveta je pak naplánována o den později. Oběma nominovaným Tygrům tímto gratulujeme!

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner