Ohlasy k zápasu

Musíme se nad svým výkonem zamyslet, hodnotí utkání s Vítkovicemi Flynn

Liberec - Třígólové vedení Tygrům nestačilo. V poslední třetině povolili soupeři uzdu a Vítkovice díky tomu srovnaly na 3:3. V nastaveném čase pak vstřelil rozhodující branku Rihards Bukarts. „Asi jsme si mysleli, že to půjde samo,“ říká po nevydařeném závěru Oscar Flynn.

V čem vám Vítkovice dělaly největší problém?
Ze začátku jsme hráli dobře a myslím, že jsme si s nimi poradili, čemuž odpovídal i výsledek. Pak nevím, jestli jsme zaspali, nebo si mysleli, že to půjde samo. Z jejich strany to byly urputné góly, které rozhodují zápasy.

Z utkání si nakonec odnášíte jeden bod. Co se ve třetí třetině stalo?
Bylo to hodně nepovedené. Už vstup do poslední dvacetiminutovky byl příšerný a tak to také skončilo. Mohli jsme mít hezký výsledek, ale udělali jsme si to těžší, než to mělo být. Proto to dopadlo, jak to dopadlo.

Jakub Rychlovský po zápase s Vítkovicemi
Tohle je vrchol, teď musíme hlavně srovnat naše výkony. Celou sezonu je to jako na houpačce a pokud v tom budeme dál pokračovat, budeme mít brzy dovolenou.

Myslíš, že jste soupeře v závěru duelu podcenili?
Přesně tak. Prohráli jsme si to sami, Hreny chytal parádně a my mu nepomohli. Je od čeho se odpíchnout, ale třetí třetina byla z naší strany hororová.

Byla srážka libereckých hráčů v průběhu přesilovky klíčovým okamžikem třetí dvacetiminutovky?
Těžko říci, tu situaci jsem neviděl. Rozhodně jsme si to ale měli pohlídat, ne dostat srovnávací gól minutu a půl před koncem ze situace tři na jednoho.

Jste podle tebe stále ve hře v boji o čtyřku?
Pokud vedeme 3:0, což znamená víceméně rozhodnutý zápas, a pak to necháme zajít do takového stavu, nemám k tomu co dodat. Je to na nás, ale tento výsledek je k zamyšlení. Každé utkání je pro nás důležité a musíme k němu přistupovat, jako by to bylo play-off. Nevím, jak bodově vyrovnaná je teď tabulka, ale po takhle pěkně rozehraném duelu to bude ještě náročné.

Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner