Aktuální zprávy

Přemýšlíte kam na dovolenou? Hráči Tygrů doporučují destinace

Liberec – Ani během červencového volna se liberečtí hokejisté nepřestávají připravovat na nadcházející ročník, nicméně stíhají i zaslouženou dovolenou. A kam se vlastně rozhodli vyrazit? To se dozvíte na našich sociálních sítích!

Přemýšlíte, kam byste vyrazili na dovolenou? Možná by vám mohly pomoct tipy od hráčů Bílých Tygrů. I oni si totiž během letní přestávky dopřávají zaslouženého volna se svými blízkými a odlétají relaxovat do zahraničí.

Tak například Mislav Rosandič si obvykle dopřává odpočinku v rodném Chorvatsku, tentokrát se ovšem rozhodl s rodinou navštívit Maledivy v Indickém oceánu. „Každé léto trávíme u nás doma, letos jsme ale byli s rodinou na Maledivách. Bylo to něco neskutečného, úplný ráj na zemi,“ pochvaloval si liberecký obránce.

Se svým tipem na zajímavou destinaci se podělil i útočník Tomáš Filippi, který pro změnu sáhl po evropském prostředí a vyrazil na řeckou Krétu. „Máme dvě malé dcery, takže dovolenou vybíráme podle nich. Na Krétě je výborné jídlo, bezva moře a hromada tobogánů. Na nich jsem nakonec strávil nejvíce času já,“ svěřil se.

Zajímají vás doporučení i od dalších Tygrů? Pak sledujte naše sociální sítě, kde právě probíhá rubrika Můj tip na dovču!


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner