Aktuální zprávy

Rychlovský zaznamenal první trefu v dresu Red Wings!

Liberec – Nejlepší střelec loňské základní části Jakub Rychlovský má za sebou první start ve své nové organizaci! Na úvodním klání NHL Prospect Games byl nasazen do první lajny Detroitu, z čehož také těžil. Při své premiéře se totiž hned prezentoval gólem do sítě Dallasu Stars.

Na začátku září se objevil v nominaci Red Wings na zápasy prospektů v rámci NHL. Hned v polovině měsíce se už dočkal i prvního startu. Kometa loňského ročníku Jakub Rychlovský dokonce nastoupila v prvním útoku.

Do závěrečné části nastupoval Detroit s vědomím toho, že prohrává 0:1. Během třetí třetiny ale dokázal průběh naprosto otočit a byl u toho i bývalý Tygr. Ve 48. minutě se nejrychleji zorientoval na hraně brankoviště a pohotově uklízel hrací předmět mezi tři tyče branky Dallasu, čímž zvyšoval na 3:1.

Po výhře 5:1 se navíc na Jakubovu adresu vyjádřil hlavní trenér farmy Red Wings Dan Watson: „Zbožňuji jeho dovednosti a zápal pro hru. Jedna věc, která možná trochu unikla pozornosti, byl jeho celkový přístup k osobním soubojům. Nesmrdí mu hra do těla.“

Gratulujeme Kubovi k jeho první trefě a přejeme mnoho štěstí v pokračování kempu.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner