Reportáž

Sedmá třída si s přehledem poradila s Frýdlantem!

Frýdlant/Liberec - 9:2! Tygři si ve Frýdlantě poradili na výbornou a slaví vysokou výhru. Obejít se přitom museli bez brankáře Roberta Leška, šesťák Lukáš Tomeš ale kvalitním výkonem svého kolegu mezi třemi tyčemi zastoupil.

Od začátku se hrálo víceméně na jednu branku. Soupeř dlouho odolával, brankář poprvé inkasoval až v čase 09:23 - Mitlener (Šmíd). Na tuto branku soupeř zareagoval a srovnal stav na 1:1 za další 2 minuty. Další naše branky ale přidali Mitlener (Várady), Nebuželský (Riedel), Oberreiter (Riedel), Šmíd, Ehrenberger, Várady (Zverka), Jakubec, Gutsu a jednoho gólu docílil také soupeř.

Trenér páté a sedmé třídy Daniel Stehno:

„Kluci splnili přesně to, co jsme po nich chtěli. Snažíme se klást důraz na kombinační hru, na přihrávky, místo zbytečného tahaní kotouče a také na to, aby byli hráči disciplinovaní. Zápas má potom daleko větší tempo, když se hraje 5 na 5.“


Ukázka tréninkového cvičení sedmáků z minulého týdne:

Ohlasy trenérů

Daniel Stehno
Liberec
„Krajské soutěže ve všech zápasech až takovou úroveň nemají a někdy je prostor i na kombinační věci, které přenášíme do utkání z tréninku. Ve Frýdlantě jsme hráli na dvě formace, takže měl duel vysoké tempo. Všichni kluci si do sytosti zahráli, byli zapojení ve hře a plně vytížení. Chytal nám brankář Lukáš Tomeš ze šesté třídy, protože jednička Robert Leško je aktuálně v Kanadě, Lukášovi se ho ale povedlo nahradit velmi dobře."

Naši partneři

Generální partner
Generální partner