Aktuální zprávy

Sledujte utkání s Pardubicemi pomocí živého streamu

Liberec - Pokud jste z jakéhokoliv důvodu nemohli dorazit na zápas s pardubickým Dynamem, ale nechcete si jej nechat ujít, sledujte jej pomocí živého streamu!

Po dvou výhrách na ledě Karlových Varů a Litvínova se Bílí Tygři v rámci přípravy na sezonu 2022/23 vracejí na domácí led. V Home Credit Areně se ve čtvrtek 25. srpna od 18 hodin utkají s Dynamem Pardubice. A mají na co navazovat, vždyť v posledním utkání v úterý předvedli parádní obrat a obrali Vervu na jejím ledě poměrem 5:2. Premiérovými góly za A-tým se na tom podíleli také mladíci Jenčovský a Janata.

To Pardubice se mohou spolehnout na výrazně posílený kádr. V létě do Dynama zamířili například Tygrům moc dobře známý gólman Roman Will, ale také David Musil, Lukáš Radil nebo Tomáš Hyka. Na libereckém ledě se tak představí tým, který má pro nadcházející ročník jen ty nejvyšší ambice. O to větší výzva vzájemné střetnutí pro Tygry bude.

Celé utkání můžete sledovat pomocí živého internetového streamu, který naleznete na našem Youtube kanále či přímo níže v článku. Držte Tygrům palce alespoň na dálku!

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner