Aktuální zprávy

To nejlepší z mládežnického webu 2015/2016!

Liberec - Během uplynulé sezóny jsme si pro Vás kromě reportů a klasických rozhovorů připravili i několik speciálních článků. Pokud jste je nezaznamenali či pokud si je máte chuť připomenout, stačí v našem výčtu kliknout na obrázek.

Hokejové příběhy

Nově vzniklá rubrika má za cíl představit hráče mládežnických celků fanouškům v jiném světle než pouze svými výkony na ledové ploše. Doposud vyšly čtyři díly, přičemž zpovídáni byli Michael Klinger, Václav Burda, Filip Rubeš i brankářka Viktorie Švejdová.

Jaká byla hokejová cesta všech zmiňovaných se dozvíte v přiložených odkazech.

Hokejový příběh obránce Michaela Klingera
Hokejový příběh útočníka Filipa Rubeše
Hokejový příběh útočníka Václava Burdy
Hokejový příběh Viktorie Švejdové To nejlepší z minulého roku mládeže Tomáš Nezbeda

Zajímá Vás, jak vypadá den utkání pohledem nejproduktivnějšího hokejisty akademických celků v letošním ročníku? A co teprve zápas play-off? Na všechny otázky odpoví zajímavý článek s citacemi Tomáše Nezbedy, který byl vyzpovídán během střetnutí s Hradcem Králové.

To nejlepší z minulého roku mládeže Jiří Bermann

Rozsáhlý rozhovor s trenérem šesté a osmé třídy nepoodhaluje pouze cestu za letošním triumfem osmé třídy, ale také tréninkový plán před příštím ročníkem či inovace v přípravě mladých hokejistů. Určitě stojí celý za přečtení!

To nejlepší z minulého roku mládeže Jan Jeník

Z této nové série si měli možnost čtenáři přečíst pouze jeden díl, nicméně do budoucna jich určitě ještě několik přibude. Jejím cílem je představovat talentované hráče ať už v akademických celcích nebo sportovních třídách. Doufáme, že jich v nadcházející sezóně uvidíme hrát minimálně tak hodně jako letos.

Sledovali jsme detailním pohledem i MČR osmých tříd:
Liberec - Strakonice 3:2
Liberec - Vítkovice 6:0
Liberec - Kometa Brno 4:3
Liberec - Přerov 0:7
Liberec - Litvínov 3:2 po prodloužení

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner