Mládežnický hokej

Třeťáci ve čtvrtek vyzvali Mountfield HK

Liberec - Sezona 2018/19 je v plném proudu, což platí také o malých Tygrech. Třeťáci se ve čtvrtek odpoledne vydali do Hradce Králové, kde změřili síly s místním Mountfieldem HK. A předvedli skvělý výkon!

Ve čtvrtek čekal Bílé Tygry z třetí třídy velmi nabitý program. Hned po škole zamířili do Hradce Králové, kde je čekal zápas Malé ligy. Kluziště bylo rozděleno na dvě poloviny, na nichž souběžně probíhala dvě utkání minihokeje.

Tygřata předváděla srdnatý výkon, diváci mohli sledovat výborná utkání plná pohybu a dobré hry. Mezi střelce tygří smečky se postupně zapsali Václav Lochman, Tadeáš Mendlík, Alex Bartovič, Martin Šmucr, Maxim Bartek, Filip Švajda, Šimon Palaščák, Šimon Hes a Samuel Volner.

Třeťáci Hradec

Zápasy výsledkově lépe zvládli domácí, zato v nájezdech už dominovali Tygři. Nic to ovšem neměnilo na radosti ze hry, která byla na hokejistech z obou týmů vidět.

Trenér Libor Daněk o utkání v Hradci Králové:

"Odehráli jsme další výborné zápasy s kvalitním soupeřem, které naše děti učí novým dovednostem. Výsledek pro nás není vůbec důležitý, protože nás v minihokeji zajímají jiné ukazatele v přípravě na přechod na celé kluziště. Jsme velice rádi, že jsme měli bruslařsky navrch a rozhodovala pouze soustředěnost dětí na hřišti. Všechny děti si utkání užily a ukázaly obrovskou chuť se zlepšovat. Rodičům děkujeme za pomoc s organizací tohoto utkání."

Třeťáci Hradec

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner