Reportáž

Tygří dvacítka si vyšlápla na Vítkovice a uzavřela venkovní výjezd výhrou

Ostrava/Liberec - Tygří juniorské naděje si vypracovaly na ledě Vítkovic vedení již v první periodě. S postupem zápasu svůj náskok navyšovaly a celkově duel ovládly 5:1. Po dvou brankách přidali liberečtí Daniel Pekař a Radim Handl. Slezský výjezd tak zakončily šelmy s bilancí jedné výhry, jedné prohry a tří získaných bodů.

Skóre utkání otevřel v jeho 10. minutě Daniel Pekař, jenž oblafnul vítkovického brankáře ve vlastním oslabení - 0:1. Pár minut nato dokázali naši junioři znovu rozvlnit domácí síť, to když vypálil úspěšně Radim Handl - 0:2. Ještě před koncem první části ale dokázala Ridera kontrovat zásluhou Roberta Chlána - 1:2.

Další brankový přísun Tygrů přišel před polovinou klání z hole Daniela Pekaře a po dvou minutách navýšil liberecké vedení v přesilovce Patrik Křížek - 1:4. Ostravané sice následně o něco vylepšili svou hru, jejich pokusy nicméně likvidoval Vojtěch Hambálek.

Na počátku třetího dějství přišla další gólová radost šelem, kterou měl tentokrát na svědomí Radim Handl v předbrankovém prostoru - 1:5. To už ale bylo z výčtu branek vše, a tak Tygři uzavřeli venkovní výjezd tříbodovým triumfem.

Naši partneři

Generální partner
Generální partner