Aktuální zprávy

Tygři nazují kopačky! V pátek čeká mistry fotbalová exhibice v Rozstání

Liberec - V tomto týdnu jsou sice Bílí Tygři k vidění spíše na ledě Home Credit Areny, kde se připravují na novou sezonu, v pátek odpoledne však udělají výjimku. Od 17:30 totiž vyběhnou na hřišti TJ Sokol Rozstání k exhibičnímu utkání! Přijďte se podívat, jak Tygři válí v kopačkách!

Pro Tygry nebude fotbalový duel žádnou novinkou. Na hřišti v Rozstání měří své síly s místním Sokolem pravidelně už několik let. Například v předminulém klání dokázali domácí zvítězit v penaltovém rozstřelu, před rokem naopak triumfovali Bílí Tygři, kteří dokázali soupeře porazit 3:2. Kdo se bude radovat tentokrát?

Vůbec poprvé přijedou Bílí Tygři do Rozstání jako extraligový šampioni. Na trávník vyběhnou Ondřej Vitásek, Petr Jelínek, Dominik Lakatoš, Jan Stránský, Lukáš Vantuch, Jaroslav Vlach, Adam Jánošík, Michal Plutnar, Roman Will, Lukáš Derner, Jan Ordoš nebo reprezentant a účastník letošního mistrovství světa v Rusku Radim Šimek. Jako kapitán vede tygří sestavu tradičně Michal Bulíř, syn bývalého ligového fotbalisty Petra Bulíře.

Kromě samotného exhibičního utkání vás čeká také autogramiáda mistrů extraligy nebo vystoupení skupiny Těla. Přijďte si pro cenný suvenýr v podobě autogramu! Před utkáním proběhne také turnaj přípravek, jehož se zúčastní i tým malých Bílých Tygrů. Přijďte podpořit také mladé hokejové naděje našeho klubu!

Ukáží extraligoví šampioni na trávníku stejnou dominanci, jako na ledě, nebo si TJ Sokol Rozstání připíše velmi cenný skalp? Přijďte se přesvědčit v pátek na hřišti v Rozstání! Akce startuje čtvrtou hodinou turnajem přípravek, v 17:30 pak přijde řada na samotný zápas. Buďte u toho!

plakát rozstání

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner
×
Dnes v 16:00 | Muži
Bílí Tygři Liberec
Rytíři Kladno