Preview k zápasu

Tygry čeká druhé přípravné utkání, do Liberce přijede Sparta

Liberec - Sezóna 2023/24 se neúprosně blíží a Tygři se již pomalu, ale jistě vrací do zápasového tempa. Minulý týden poměřili své síly v přátelském utkání s Mladou Boleslaví, tento čtvrtek se střetnou v 17:00 hodin s pražskou Spartou.

V prvním přípravném duelu dali Liberečtí prostor zejména mladým hráčům, avšak nechyběly ani nové posily, jako slovenské duo Dávid Hrenák s Miroslavem Muchou, Vojtěch Budík nebo Kelly Klíma. Nad mladoboleslavskými Bruslaři hokejisté z Podještědí zvítězili 4:0.

I sparťané již za sebou mají jeden přípravný zápas, svou letošní premiéru si odbyli proti prvoligovým Litoměřicím. V tomto duelu Pražané prověřili schopnosti nově příchozích hráčů, mezi kterými je také útočník Ondřej Najman, starší bratr libereckého Adama Najmana. Na ledě litoměřických Kališníků brala Sparta výhru 6:0. Oba čtvrteční soupeři tak zvládli své úvodní utkání bez inkasované branky!

Jak si šelmy povedou ve druhém přátelském utkání proti atraktivnímu soupeři? Přijďte naše mužstvo podpořit! Utkání začíná v 17:00! Informace o prodeji vstupenek a režimu Home Credit Areny naleznete zde.

I

Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner