Aktuální zprávy

Únorové momenty: Žádná porážka a pozdní góly

Liberec – Únor byl pro Tygry nejúspěšnějším obdobím v této sezóně. Jaké byly ty nejzajímavější okamžiky uplynulého měsíce?

Za pět minut dvanáct

Hned dvakrát za sebou se Tygrům povedlo získat důležité tříbodové vítězství až v samotném závěru. Vyhrocené utkání se Spartou rozhodl v 59. minutě Jan Ordoš, hned na to zase Jan Šír v té samé minutě vystřelil Liberci výhru v Českých Budějovicích.

„Je radost chodit do kabiny.“

Tato slova prohlásil zkušený útočník Michal Birner po klíčovém zápase s Pardubicemi, v němž Tygři zvítězili 5:1. Díky této výhře se totiž Liberec udržel ve hře o přímý postup do čtvrtfinále. „I když to v sezóně nebylo kolikrát ono, tak jsme se snažili být každý den lepší a lepší. Zaslouženě jsme si sami vybojovali šanci se vplížit do první čtyřky,“ doplnil Birner.

Bez zaváhání

Šanci na přímý postup do čtvrtfinále si Tygři vybojovali i díky formě, s kterou odehráli celý únor. Ze sedmi duelů v uplynulém měsíci totiž neprohráli ani jediný! Bodová ztráta přišla akorát v utkáních s Mladou Boleslaví a Třincem, které svěřenci Patrika Augusty rozsekli až v nastaveném čase.


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner