Aktuální zprávy

Už máš svůj dres pro sezonu 2024/25? Který si vybereš?

Sezona 2024/25 je v plném proudu. Téměř povinnou výbavou každého fanouška je dres, a těch ti letos přinášíme hned několik variant. Který z nich si vybereš?

Jsou pro tebe nejdůležitější logo Tygra a styl? Pak rozhodně sáhni po tygřím FAN dresu, který můžeš mít již od 1650 Kč v tištěné variantě. Stylový límec se šňůrkami a čistý design bez reklam, to je zkrátka tygří dres v té nejčistší variantě, v jaké jej můžeš získat. Připočti k tomu zúžené rukávy, díky nim ti parádně sedne.

A pokud patříš mezi nejnáročnější, pak pro tebe máme variantu s vyšitými prvky, jako je číslo, jmenovka, logo i logo extraligy. Vyšívanou podobu získáš za 3 950 Kč. A za 150 Kč navíc si samozřejmě můžeš na dres nechat přidat vlastní číslo a jméno. Myslíme samozřejmě i na nejmenší, v nabídce tedy ve velikostech XS a menších naleznete také dětský dres za 1 550 Kč. Ten se liší od větších velikostí pouze límcem bez šňůrek, neboť tento prvek nelze na menší velikosti aplikovat.

Chceš raději stejný dres, jaký obléká A-tým na ledě? Vyber si dres ELH, který obsahuje kompletní také všechna loga reklamních partnerů. Ve variantě replika jej můžeš mít od 2 650 Kč. V takovém případě se těš na vyšité logo Tygra na hrudi, zbylé prvky jsou natištěné. A pokud chceš na chlup stejný kousek, jaký obléká náš tým v extralize, objednej si za 4 950 Kč originální dres. Ten navíc obsahuje odlišný materiál na ramenním dílu, našité reklamy, číslo a jmenovku... Zkrátka jedna ku jedné, jako jej znáš ze zápasů A-týmu.

Který z nich si vybereš? Je to jen na tobě! Zamiř do našeho fanshopu či e-shopu a sáhni po tom svém. A nezapomeň, že majitelé permanentek mohou na nákup využít slevu 10 %.

KOUPIT TYGŘÍ DRES


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner
×
Dnes v 17:30 | Muži
BK Mladá Boleslav
Bílí Tygři Liberec
×
Dnes v 17:00 | U17
Bílí Tygři Liberec
HC Škoda Plzeň
×
Dnes v 17:00 | U20
Bílí Tygři Liberec
HC Vítkovice Ridera