Aktuální zprávy

V neděli převezme Michal Bulíř ocenění za vítězství v Extraligových NEJ

Liberec - Nejen, že je v současnosti Michal Bulíř nejlepším tygřím střelcem, v minulém ročníku si také vysloužil jeden extraligový primát. V soutěži Extraligová NEJ triumfoval v disciplíně šikovnost a v neděli tak před zápasem s Mladou Boleslaví převezme trofej za svůj výkon.

Trenér Filip Pešán evidentně věděl, co dělá, když nominoval hráče do jednotlivých disciplín. Jaroslav Vlach se umístil mezi nejtvrdšími střelci celé soutěže, Martin Bakoš pak skončil na druhém místě v přesnosti palby. Vůbec nejlepší výkon pak v Extraligových NEJ předvedl v minulé sezoně Michal Bulíř, který ovládl soutěž v šikovnosti.

Za úkol měl co nejrychleji projet dráhu, v níž nechybělo prohazování puku nebo třeba slalom. Spoustě hráčů z jiných týmů dělaly jednotlivé dílčí části celé trati problémy, ne však Buldovi! Časomíra se po projetí cílem zastavila na čase 35 sekund a 56 setin, což znamenalo s přehledem nejrychlejší výkon v celé extralize.

Výsledky zveřejňovala Hokejka TV průběžně během celé loňské sezony, a vzhledem k tomu, že na nejlépe umístěné došlo až v samém závěru ročníku, zůstával Bulíř dlouho napjatý. "Sledoval jsem to a pořád jsem čekal, kde budu. Vůbec jsem si nepamatoval svůj čas a nevěděl jsem, na čem jsem. No a najednou jsem byl první! Bylo to milé překvapení," usmíval se.

Vítěznou Bulířovu jízdu si můžete připomenout ZDE. V neděli si před zápasem s Mladou Boleslaví převezme ocenění pro vítěze soutěže v šikovnosti. A nezbývá než věřit, že následně své hbité ruce předvede v derby také mladoboleslavským Bruslařům!

Mimochodem, na seriál Extraligová NEJ se můžete těšit také v nové sezoně. Podaří se některému z Bílých Tygrů Michala Bulíře napodobit a ve své disciplíně triumfovat?

Radost Michala Bulíře a Marka Kvapila

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner