Aktuální zprávy

Zachar s Budíkem mají zlomené prsty na ruce. Nestihnou začátek extraligy

Liberec - Vítězství Bílých Tygrů na turnaji La Coupe des Bains si bohužel vyžádalo svoji daň. V utkání s Fribourgem, který Tygři opanovali 6:2, byli nejprve Marek Zachar a následně i Vojtěch Budík nastřeleni do ukazováčku pravé ruky. Pozdější vyšetření v Krajské nemocnici Liberec potvrdilo zlomeniny u obou hráčů. Ti tak budou týmu chybět šest až osm týdnů.

Tygři se znovu po roce představili na turnaji o Lázeňský pohár v Yverdonu. Po loňském neúspěchu tentokrát s výrazně omlazenou sestavou porazili nejprve Lausanne 6:5 v prodloužení, poté Fribourg 6:2 a následně vedli 1:0 proti Ajoie v utkání, které se kvůli husté mlze nedohrálo. La Coupe des Bains tak letos patřil Severočechům.

Ve druhém duelu s Fribourgem, který se odehrál ve městě Düdingen, se po nastřelení pukem bohužel zranili Marek Zachar s Vojtěchem Budíkem. A shodou okolností u obou se jednalo o zlomeninu pravého ukazováčku, což potvrdilo až vyšetření v Krajské nemocnici Liberec po návratu ze Švýcarska. Oba hráči budou týmu chybět šest až osm týdnů a nestihnou tedy začátek nového ročníku Tipsport extraligy.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner