Mládežnický hokej

Zápasy akademických celků tento týden kompletně v Home Credit Areně

Liberec - Pátek a sobota nabídnou v Liberci hned čtyřnásobnou zápasovou porci našich akademických týmů. Všechna utkání se odehrají ve velké Home Credit Areně.

Hned dvakrát vyjedou na domácí led naši junioři – ti začali sezónu velmi slušně, z úvodních tří duelů na hřištích soupeřů dva vyhráli. Teď se konečně představí také doma. V pátek od 17 hodin změří síly s doposud neporaženým Litvínovem, v sobotu od 13:30 budou jejich soupeřem v juniorce pravidelně silné Karlovy Vary.

Před svými fanoušky se ukáže také tygří dorost, který do ročníku vlétl ve velkém stylu a hned v prvním extraligovém týdnu srazil Spartu i Slavii. Tento pátek se Liberečtí vydávají hájit neporazitelnost na led taktéž rozjeté Plzně, v sobotu od 17:00 je pak v Home Credit Areně čeká severočeská bitva s Litvínovem.

Pozadu nezůstává ani naše devátá třída, tedy kategorie U15. Bílí Tygři si v prvním kole s chutí zastříleli, extraligového nováčka z Říčan porazili 9:0. V sobotu už je ovšem bude čekat první větší výzva – Mladá Boleslav. Derby s tradičním rivalem startuje v Home Credit Areně mimořádně již v 10 hodin dopoledne.

Vyberte si svůj zápas a přijďte mladé Tygry podpořit! Vstup na všechna utkání mládeže je zdarma.

Aktuální zápasový program

U20: Bílí Tygři Liberec - HC Verva Litvínov (pátek od 17:00)
U15: Bílí Tygři Liberec - BK Mladá Boleslav (sobota od 10:00)
U20: Bílí Tygři Liberec - HC Energie Karlovy Vary (sobota od 13:30)
U17: Bílí Tygři Liberec - HC Verva Litvínov (sobota od 17:00)


Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner
×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Kometa Brno
Bílí Tygři Liberec