Karta hráče

Fotografie není přiložena
Luboš Dospěl
Luboš Dospěl
útočník
Narozen29. 5. 2001
Výška165 cm
Váha64 kg
Hůllevá

Statistiky

Aktuální statistiky

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Posledních 5 zápasů

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Profil hráče

V šesti letech nastoupil jako každý druhý tygří mládežník do hokejové třídy na základní školu U školy. Do většího podvědomí se ale mladý útočník dostal až v letech 2014/2015, kdy se na ledě poprvé objevil v dresu mladšího dorostu Liberce. V druhé části oné “premiérové” sezóny byl dokonce vybrán do týmu Libereckého kraje na Mládežnické Mistrovství České republiky krajů. Ačkoliv se severočeskému výběru na turnaji nezadařilo, tak Luboš patřil do sedmičky nejlepších hráčů.

Dalším bodem na seznamu dosažených úspěchů je druhé místo ze základní části sezóny 2015/2016. Během onoho období nasbíral Dospěl krásných 22 bodů (6+16) a zařadil se tak mezi nejlepší hráče v týmu. Štěstí mu přálo a do výběru nejlepších mládežnických hokejistů z Libereckého kraje se dostal znovu. Tentokrát se ale s mužstvem zůčastnil zimní olympiády dětí a mládeže v Ústeckém kraji. Ale ani tehdy se kádru vybraných nezadařilo a domů se vraceli s prázdnou. Stejně jako u Jakuba Rychlovského, si Lubošova talentu všimli trenéři české reprezentace do patnácti let a byl nominován na reprezentační soustředění v Jihlavě.

O rok později už patřil mezi hlavní opory mladšího dorostu, když si připsal rovných 50 kanadských bodů, čímž se umístil na druhém místě v týmových statistikách. Kromě toho stihl také odehrát několik utkání za starší kategorii, kde se rozhodně neztratil.

Fotogalerie

Naši partneři

Generální partner
Generální partner