Reportáž

Mladší dorost nepředvedl proti Táboru přesvědčivý výkon, bere ale tři body

Tábor - Tábor doposud vybojoval v celém ročníku pouze tři body za stejný počet porážek v prodloužení, i tak ale potrápil naše mužstvo. To nakonec vyhrálo těsně 4:3 a vrátilo se do čela skupiny D. Příští zápas ho čeká už v úterý.

Zápas s Táborem mohl Tygry posunout do čela tabulky skupiny D, a jak se později ukázalo, tak se tak stalo. Nicméně záležitost to rozhodně nebyla jednoznačná. Naše mužstvo začalo dobře, na začátku střetnutí ubránilo dvě početní výhody soupeře a samo v úvodní přesilovce udeřilo. Skóroval Vojtěch Jiruš. V následujícím průběhu první třetiny byl vyloučen ještě Hampl, Křepelka a Jiruš.

V prostřední dvacetiminutovce přišlo nečekané vyrovnání. Pavla Čajana, který dostal přednost mezi třemi tyčemi, překonal Pavel Chocholoušek. Ještě před polovinou zápasu ale Tygři znovu vedli, sedmnáctou branku v sezóně vsítil Luboš Dospěl. Drama v třetí třetině to však ale nezabránilo.

Radost z gólu v podání libereckých

A to tomu průběhu vůbec nenapovídal. Nejprve zvýšil skóre Jan Cikhart a poté ještě Michael Drábek. Šelmy vedly už 4:1 a směřovaly za jasným vítězstvím. Opak byl však pravdou, nepříliš přesvědčivým výkonem dovolili Táboru dvakrát skórovat.

V devětačtyřicáté minutě se prosadil Kryštof Lang a chvíli před koncem zápasu zdramatizoval závěr Vojtěch Pánek. Ve vypjaté koncovce nakonec naše mužstvo udrželo vedení a dotáhlo zápas do vítězného konce, o přesvědčivém výkonu se však nedá mluvit.

Naši partneři

Generální partner
Generální partner