Reportáž

Šesťáci dvě třetiny drželi naději, pak dostali od Hradce pět branek

Hradec Králové/Liberec - Velká škoda. Tygří šestá třída se dvě třetiny prala s Hradcem Králové o body, v závěrečném dějství ale hned třikrát inkasovala a bylo rozhodnuto. Šelmy prohrály 4:8.

STATISTIKY ŠESTÉ TŘÍDY V SEZÓNĚ 2017/2018

Zápasy: 23
Bilance: 15 - 2 - 6
Aktuální forma: 1 prohra
Skóre: 184:101
Dosavadní nejvyšší výhra: Kobra Praha - Liberec 3:19 (16.12. 2017)

Do utkání kvůli absenci brankářů šesté třídy zasáhl páťák Jan Štrincl a v první třetině dovedl náš celek do vedení. Tygři po brankách Shpilky s Bartovičem vedli 2:1, ale ve druhé části soupeř ztrátu dotáhl.

Vojtěch Fiala: „I přes porážku musíme hráče pochválit za herní projev a nasazení"

V celém průběhu duelu už se Tygři prosadili pouze dvakrát, zatímco soupeř hned sedmkrát. Mountfield uzmul všechny body, o výsledku rozhodla především třetí třetina, kterou Hradec Králové vyhrál přesvědčivě a jednoznačně 5:1.

Ohlasy trenérů

Vojtěch Fiala
Liberec
„Z naší strany byla povedená první třetina, ve druhé části jsme se s Hradečáky přetahovali o každý puk. Ve třetí části dokázal Hradec odskočit a náskok si držel až do konce zápasu. Mrzí mě absence našich gólmanů, díky které si zachytal v mistráku Honza Štrincl (ročník 2007), pro kterého to nebyl jednoduchý zápas. I přes porážku musíme hráče pochválit za herní projev a nasazení."

Naši partneři

Generální partner
Generální partner