Reportáž

Šestá třída nezvládla koncovku, Spartě byla jinak byla vyrovnaným protivníkem

Praha/Liberec - Lekce z produktivity. Tygří šestá třída se v hlavním městě trápila v koncovce a svému soupeři i přes velkou četnost šancí nedokázala vstřelit branku. Sparta tak mohla oslavovat papírově jednoznačné vítězství 4:0.

Ani šestá třída, podobně jako ta osmá, na Spartě nepředvedla vůbec špatný výkon, ba naopak. Skóre vyznívá jednoznačně pro domácí, ale neodpovídá úměrně hernímu obrazu. Naše mužstvo předvádělo aktivní podívanou a Kogler se musel ohánět. O aktivitě Tygrů svědčí i vyšší porce trestných minut na straně soupeře.

V prvních dvou třetinách byly šelmy na dostřel, pak ale přišla brzká trefa v závěrečném dějství, která byla potvrzena šest minut před koncem duelu dalším gólem. Liberečtí nakonec odjeli z Prahy bez bodů, Spartě podlehli 0:4. „Nebojím se říct, že to bylo jedno z nejlepších utkání, které jsem od téhle party viděl. Samozřejmě, že nula na našem kontě nás mrzí a neomlouvá, ale hokej, který kluci předvedli... To byla radost sledovat," komentoval trenér Vojtěch Fiala.

Ohlasy trenérů

Vojtěch Fiala
Liberec
„Nebojím se říct, že to bylo jedno z nejlepších utkání, které jsem od téhle party viděl. Samozřejmě, že nula na našem kontě nás mrzí a neomlouvá, ale hokej, který kluci předvedli... Akce, které tým vytvořil... Byla to radost sledovat. Sparta je silný soupeř, s nímž jsou většinou zápasy bojem o každý metr ledu. Těší mě, že jsme byli tentokrát my ten tým, který bavil diváky a většinu utkání určoval tempo, ačkoliv nás domácí vyškolili z produktivity. Těším se na další střetnutí. Ještě jednou, i za takový zápas patří týmu velká pochvala."

Naši partneři

Generální partner
Generální partner