Reportáž

Šestka v nervy drásajícím duelu porazila Hradec Králové

Hradec Králové/Liberec - Výborně! Tygří šestá třída v duelu s Hradem Králové dlouho držela vydobytý náskok ze druhé třetiny a ustála i závěrečnou hru soupeře bez brankáře. Trefou do opuštěné branky rozhodl Bartovič, který v duelu nasbíral dohromady čtyři branky.

Utkání s Hradcem Králové téměř vždy nabízejí vyrovnanou podívanou a vysoké tempo. Jinak tomu nebylo ani tentokrát. Naše mužstvo se dostalo po deseti minutách hry do vedení, avšak soupeř dokázal ještě v první třetině srovnat. V prostředním dějství se oba celky předháněly v hezkých akcích a výsledkem toho bylo pět branek.

Úspěšnější byli Tygři, kteří vstřelili tři z nich. I závěrečná část byla velmi vyrovnaná a naše mužstvo si drželo své jednogólové vedení. Soupeř v samotném závěru vyzkoušel hru bez brankáře, leč Adrien Bartovič zkušeně definitivně rozhodl duel ranou do opuštěné branky. Tygří patnáctka dala v utkání celkově čtyři branky, Štástka si připsal dva góly a asistenci.

Ohlasy trenérů

Václav Lacek
Liberec
„Ve vyrovnaném utkání jsme dokázali ve třetí třetině výsledkově odskočit na rozdíl tří branek. V posledních dvou minutách však soupeř vstřelil dvě branky. Poslední slovo měl i tak Adrien Bartovič, který poslal do prázdné branky kotouč s milimetrovou přesností a tím rozhodl o osudu utkání."

Naši partneři

Generální partner
Generální partner