Ohlasy k zápasu

Adam Musil krátce o první domácí výhře v sezoně

Liberec - V posledním utkání čtyřzápasové domácí série prolomili Tygři prokletí, které je provázelo již od přípravy. Proti Karlovým Varům letos poprvé získali pod Ještědem tři body a zásluhu na tom měl také Adam Musil, který asistoval u dvou gólů. „Tohle vítězství jsme potřebovali,“ říká.

Hned zkraje sezony měli Liberečané na programu dlouhou šňůru domácích zápasů. Ta pro ně měla být výhodou a chtěli si z ní odnést co největší počet bodů. Tento předpoklad se však zcela nenaplnil a až úterní utkání s karlovarskou Energií přineslo ovoce v podobě výhry v základní hrací době. Předtím šelmy získaly pouze dva body za prohry v prodloužení, respektive nájezdech.

Adam Musil o nenaplněných očekáváních
Věděli jsme, že máme doma dlouhou šňůru zápasů a z toho jsme chtěli vytěžit maximum. To se nám bohužel nepovedlo podle představ. Je fajn, že alespoň toto utkání jsme zvládli a teď nás čeká těžká série venku.

Po nabitém týdnu teď hokejový kolotoč v Liberci na delší dobu utichne, jelikož na řadu přichází venkovní štace. V té se šelmy postupně střetnou s Třincem, Pardubicemi, Spartou a sérii završí derby v Mladé Boleslavi.

Adam Musil směrem k venkovní sérii
Čekají nás těžké duely. Mezi soupeři bude i Třinec a my víme, jaký ten umí být. Na tuto sérii se musíme perfektně připravit.

Na další domácí představení si teď budeme muset chvíli počkat. Na poslední výhru se budou totiž Tygři snažit na venkovních kluzištích. Nejbližší duel sehrají právě v Třinci, kde se představí v pátek od 17:00!

Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner