Mládežnický hokej

Druhý nábor během měsíce? Bílí Tygři bodovali i na Týdnu hokeje!

Liberec - Parádní sportovní dopoledne! Bílí Tygři v sobotu ve spolupráci s Českým hokejem hostili náborovou akci Týden hokeje, na kterou do Home Credit Areny dorazilo 33 kluků a holek. Ve spojení s náborem na veletrhu Sport Live v začátku září naše akademie v tomto měsíci přivítala na ledě fantastických 71 dětí!

Akce započala s úderem deváté hodiny dopoledne, kdy byli do Home Credit Areny vpuštěni první návštěvníci. Po rychlé registraci si už děti mohly obout brusle a vydat se přímo na ledovou plochu.

Patronaci nad akcí si pod svá křídla vzal mladý reprezentant Jaromír Pérez, který hokejově vyrostl právě v naší akademii a už od loňské sezóny také výrazně nakukuje do zápasů libereckého A-týmu. Pérez každému příchozímu hostovi rozdal nejen tašku s dárky od Českého hokeje, ale také své podepsané kartičky.

Vedoucí trenér tygří základny Petr Šafařovský
Byli jsme nadšení, když jsme viděli, kolik malých sportovců si k nám znovu našlo cestu. Děti byly šikovné, do všeho se pouštěly s chutí a na mnohých bylo vidět, že už během chvíle na ledě udělaly velké pokroky. Věříme, že se s co největším počtem z nich brzy uvidíme na trénincích!

Děti se pak na ledě setkaly i s dalšími skvělými pomocníky. Asistovali jim totiž vybraní hráči klubové juniorky – Štěpán Grebeníček, David Hrouda a Lukáš Ehrenberger, ve spolupráci se zástupkyněmi tygřího ženského týmu – Kateřinou Raselovou, Annou Štěrbovou a Karolínou Adamcovou. Samozřejmostí také byla účast početné sestavy trenérů našich nejmladších hráčů i oblíbeného maskota Tygra. Ačkoliv tedy řada dětí stála na bruslích vůbec poprvé, každý se mohl spolehnout na trpělivou asistenci a pomoc.

Zatímco děti absolvovaly své první ledové krůčky, rodiče mohli zhlédnout prezentaci, která popisovala, co obnáší mít doma malého hokejistu a co je třeba v hokejových začátcích zařídit. Klub prezentaci znovu pojal interaktivní formou v podobě videa přímo na kostce nad ledem. Nejvíce pozornosti ovšem samozřejmě poutaly samotné děti, které si rodinní příslušníci nadšeně fotili a sledovali, jak se jim na bruslích daří.

Přítomní rodiče se také mohli přesvědčit, jak Bílí Tygři pracují s dětmi ve své hráčské základně. Malí tygří hokejisté z kategorie U6 totiž na jedné z třetin kluziště předvedli parádní ukázku minihokeje! Hlavní část akce na ledě už tradičně zakončilo společné focení.

Děti a rodiče si kromě příjemného zážitku odnesli také pozornosti v podobě dresů, ve kterých akci absolvovali, dalších věcných dárků od Českého hokeje a v neposlední řadě vstupenek na extraligový duel Bílých Tygrů s Karlovými Vary.

Kompletní fotogalerii z akce najdete zde.

Sportovní sekretář akademie Libor Daněk
Jsme velice rádi, že se těšíme takové oblibě a vážíme si důvěry a zájmu rodičů o náš sport. Týden hokeje pro nás představoval už druhý náborový den během září. Celkem jsme tento měsíc přivítali na ledě 71 nových dětí, což je neuvěřitelné číslo.

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner
×
Dnes v 16:00 | Muži
Bílí Tygři Liberec
Rytíři Kladno