Tiskové zprávy

Hituj! Vyzbroj se! Ukaž gesto bojovníka!

Již 26. 3. míří na náš zimní stadion tým Radegastu. Chceš poměřit svou sílu? Hituj protihráče. Nechybí ti odvaha? Vyzbroj se ve stanu bojovníka. Jsi srdcař? Ukaž, jak fandíš svému týmu. Těšit se můžeš i na hořké pivo Radegast.

V Home Credit Areně a jejím okolí na tebe čekají hned tři stanoviště, kde můžeš ukázat, jak tvrdým jsi bojovníkem - na ledě i mimo něj. Navštiv všechna zmíněná stanoviště, užij si pořádnou porci zábavy, posbírej žetony Radegast a vysloužíš si skvělou odměnu v podobě lahodně hořkého piva Radegast zcela zdarma.

  • Hitovací simulátor

Ukaž, že jsi bojovník a hituj soupeře co největší silou. Myslíš, že dokážeš dát pořádnou ránu? Dokaž to na oblíbeném hitovacím simulátoru! Ukaž nám, že by ses v oblíbené statistice Radegast Index neztratil!

  • Stan bojovníka

Ukaž, že se nebojíš žádné výzvy a vstup do stanu bojovníka. Předveď svou odvahu a vybav se na všechny nástrahy, které utkání play-off extraligy nabízejí! Stan bojovníka nalezneš před vstupem do Home Credit Areny.

  • 360° otočná kamera

Ukaž, že jsi 100% fanoušek a předveď své bojovné gesto na kameru. Každý gól, hit či povedený obranný zákrok je potřeba pořádně oslavit. Ukaž své bojovné gesto na naši speciální otočnou kameru, která jej nasnímá ze všech úhlů!

Nenech si to ujít a ukaž, že jsi stejný bojovník jako naši hokejoví hrdinové na ledě. Posbírej žetony za absolvování jednotlivých stanovišť a odměna je tvoje. Ukaž, že je v tobě skrytý hokejový bojovník, a podpoř svůj tým!

Na bojovnosti záleží!


Související

04.09.2023 • Tisková zpráva

Fortuna novým hlavním partnerem Bílých Tygrů

02.03.2022 • Tisková zpráva

Nadace SYNER pomáhá rodinám z Ukrajiny

06.02.2022 • Tisková zpráva

Veřejná sbírka má dobrý konec

Naši partneři

Generální partner
Generální partner