Ohlasy k zápasu

Lukáš Pařík krátce o své premiéře

Liberec - Šelmy rozjely sérii tří domácích utkání v řadě a jako první se na ledě Home Credit Areny představily České Budějovice. Liberečtí v 34. minutě prohrávali už 0:3, a tak Daniel Král přenechal své místo v brankovišti Lukáši Paříkovi. Ani nová brankářská akvizice však nedokázala prohře zabránit.

Pro rodáka z Neratovic to byl opravdu náročný den. Dopoledne po podpisu kontraktu absolvoval s mužstvem teprve svůj druhý trénink, večer pak těsně po polovině hrací doby střídal Daniela Krále v brance. Pro Lukáše Paříka se dokonce jednalo o premiéru v české nejvyšší soutěži.

Lukáš Pařík o svém debutu
Pan trenér Pešán se na mě podíval a řekl, že jdu do branky. Nebylo to lehké, ale je to něco, s čím musím počítat. Premiéra to nebyla úplně podle mých představ, o místo se ale budu rvát dál.

Po Paříkově příchodu do branky dokázali svěřenci Filipa Pešána rychle snížit, avšak hned vzápětí přišel tvrdý direkt v podobě obdržené branky na 1:4. Severočeši v závěrečném dějství ještě snižovali v početní výhodě, ale utkání na svojí stranu už nezvrátili. Poprvé tak v tomto měsíci zažili hořkost porážky.

Navíc touhle prohrou přišli o sérii čtyř vítězství v řadě. „Neměli jsme úplně dobrý vstup do zápasu. Přišlo mi, že jsme byli všude o krok pozadu oproti Motoru. Ten tomu vítězství šel naopak naproti a zaslouženě si odsud veze všechny tři body,“ komentoval duel Jakub Rychlovský.

Lukáš Pařík o prohře
Zápas nevyšel podle našich představ. Musíme se od něj hlavně odpíchnout a vrátit se zpátky na tu naši vítěznou vlnu.

Šanci na reparát dostanou Bílí Tygři hned v neděli, kdy pod Ještěd zavítá pražská Sparta. Střetnutí s Pražany začne v 16:00!

Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner