Ohlasy k zápasu

Michal Ivan krátce o utkání se Spartou

Liberec – Severočeši sehráli s lídrem tabulky ze Sparty vyrovnaný duel, ze tří bodů se ovšem nakonec radovali Pražané. Ti tak těsně ovládli i druhé vzájemné utkání v Home Credit Areně. O zápasu krátce hovořil obránce Michal Ivan.


Do utkání vstoupili lépe Pražané, Tygři ale ještě během první části skóre otočili. Nicméně Sparta ještě před první sirénou vyrovnala a podobný scénář následoval i ve druhém dějství. Po čtyřicet minutách tak svítil na kostce stav 3:3. Rozhodující pasáž zápasu poté zvládli lépe hosté, kteří se díky gólu v oslabení tři na pět dostali do vedení a to uhájili až do konce.

„Bylo to vyrovnané a rozhodoval jeden gól. Podle mě jsme třetí třetinu neodehráli vůbec špatně, bohužel se ale štěstí přiklonilo na stranu Sparty,“ komentuje závěr střetnutí Jaroslav Vlach. V mnohém s ním souhlasil i obránce Michal Ivan.

Michal Ivan o rozhodujících momentech
Rozhodly malé věci. Nepohlídali jsme si konec druhé třetiny a inkasovali. Poté přišel i gól při naší přesilovce. To by se nemělo stávat. Přesto jsme měli dost šancí na vyrovnání, bohužel jsme je neproměnili.

Nepovedenou koncovku ovšem musím liberečtí hokejisté rychle hodit za hlavu. Extraligový program je totiž v lednu hodně nabitý. Už v neděli tak Tygry čeká třetí duel tohoto týdne.

Michal Ivan před dalším utkáním
Z utkání se Spartou si vezmeme to dobré a ze špatného se poučíme. Ty správné věci musíme opakovat a přenést si do dalších zápasů. Další máme už v neděli, je to teď hodně nabité.

Vrátit se zpět na vítěznou vlnu budou moct svěřenci trenéra Filipa Pešána na ledě nepříjemných Vítkovic, a to v neděli od 16:00.

Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner