Aktuální zprávy

Otevřený trénink, autogramiáda i bazar hokejek. Tygři na Sport Live 2024

Liberec - Už v sobotu 7. září se mohou sportovní příznivci těšit na oblíbený veletrh Sport Live 2024. A všichni Tygři by měli zbystřit. Těšit se totiž můžete na autogramiádu, ale také další bohatý program.

Otevřený trénink a autogramiáda

Chcete si prohlédnout otevřený trénink A-týmu? Nebo jen získat před startem extraligové sezony podpisy kompletního kádru včetně letních posil? Pak máte příležitost! Od 10 hodin se totiž můžete nejprve těšit na veřejný trénink Tygrů a následně od 11:30 na tygří autogramiádu, která se odehraje v prostorách ČS Klubu. Rozhodně tedy neváhejte a dorazte do Home Credit Areny!

Nábor

Pokud chcete mít doma malého Tygra, rozhodně ho přiveďte do arény s sebou. Od 8:30 do 9:30 se totiž přímo na hlavní ledové ploše uskuteční nábor malých Tygříků včetně ukázkové tréninkové jednotky. Vstup bude umožněn od 8:15 hodin koncertním vchodem P nad VIP parkovištěm. Více informací o náboru naleznete ZDE.

Tygří bazar

U vstupu do Home Credit Areny budete mít také možnost získat některou z cenných relikvií v podobě hokejek po hráčích A-týmu či vybraných kousků z hráčské kolekce oblečení. Pokud máte o některou z hokejek za zvýhodněnou cenu zájem, rozhodně si pospěšte, neboť kdo dřív přijde, ten dřív bere.

Zápas dorostu

Přímo během veletrhu Sport Live se navíc můžete těšit také na jedno ostré soutěžní utkání. Dorostenci nastoupí přímo v Home Credit Areně od 12 hodin proti Slavii Praha a vy budete moci tento pikantní souboj sledovat rovnou z tribuny. Přijďte jim vytvořit co nejbouřlivější atmosféru!

Otevřená Rotunda

Aby toho nebylo málo, v sobotu budete mít příležitost si též zajistit permanentku na novou sezonu či jednorázové vstupné na extraligové zápasy. V průběhu veletrhu bude totiž otevřen též předprodej na Rotundě. Pokud jste tedy až dosud s nákupem permanentní vstupenky váhali, rozhodně doražte a zajistěte si ji osobně!

To ale stále není vše, samotný veletrh Sport Live nabízí spoustu dalšího skvělého programu! Neváhejte a dorazte v sobotu 7. září do Home Credit Areny! Vstup je zcela ZDARMA!

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner