Preview k zápasu

První domácí zápas! Tygři znovu vyzvou Litvínov

Liberec - Necelý týden po prvním přípravném zápasu s Litvínovem se oba celky utkají znovu, tentokrát však na libereckém ledě. Úvodní duel vyhrála Verva 4:1, jak to dopadne teď? Úvodní buly padne v 17:00.

Čtvrteční zápas s Litvínovem byl pro Tygry vůbec prvním v celé přípravě. Vstoupili do něj výborně, když se už v 5. minutě prosadil novic Martin Ryšavý. Domácí Verva ovšem ještě do konce první třetiny stihla skóre otočit a následně díky dvěma gólům exlibereckého Matěje Pekaře vyhrála 4:1. Proti Litvínovu si odbylo svůj letošní debut i několik posil. Kromě zmíněného Martina Ryšavého se představili i Christian Thomas, Adam Musil, Michael Krutil či mladící Jakub Hujer a Servác Petrovský.

V další části přípravy čeká Tygry švýcarský turnaj La Coupe des Bains, souboj s Litvínovem je tedy jediným domácím zápasem v celém srpnu. Utkání začne v úterních 17:00. Nenechte si to ujít a přijďte Tygry podpořit!

Režim na přípravném utkání s Litvínovem

Home Credit Arena bude před zápasem otevřena od 16:15, tedy těsně před startem rozbruslení. Pro fanoušky budou k dispozici pouze vybrané stánky s občerstvením - stánek č. 1, stánek v Česká spořitelna Klubu, Svijanský Beerpoint a část tzv. Fan Pubu u sektoru na stání. Prodejna fanshopu bude v plnohodnotném provozu po celou dobu utkání.

Vstupenky můžete zakoupit online v síti Ticketportal nebo osobně v jednom z prodejních míst, a to za jednotnou základní cenu 150 Kč či za 50 Kč pro děti do 140 cm. Po opuštění arény se stává vstupenka neplatnou a nebude umožněn opakovaný návrat. Pro kuřáky bude k dispozici kuřárna, kterou naleznete u vchodu A0 směrem od centrálního parkoviště.

Předprodej vstupenek na Rotundě bude otevřen dvě hodiny před úvodním buly, tedy v 15:00. Permanentní vstupenky na sezonu 2024/25 platí také na úterní přípravný zápas, jejich majitelé navíc mohou využít svá celosezónní místa.

Těšíme se na viděnou v Home Credit Areně!


Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner
×
Dnes v 18:00 | Muži
Rytíři Kladno
Bílí Tygři Liberec