Aktuální zprávy

Režim na domácím přípravném utkání s Kladnem

Liberec - Už ve čtvrtek od 18 hodin čeká Bílé Tygry domácí přípravný zápas s kladenskými Rytíři. Přijďte si užít generálku na extraligu a naladit se na blížící se start extraligové sezony!

Home Credit Arena bude před zápasem otevřena od 17:00, tedy hodinu před startem utkání. Pro fanoušky budou k dispozici pouze vybrané stánky s občerstvením - stánek č. 1, stánek v Česká spořitelna Klubu, Svijanský Beerpoint a část tzv. Fan Pubu u sektoru na stání. Zároveň bude možné využít stánek č. 2 u sektoru 105 k objednání občerstvení pomocí objednávkových stojanů či aplikace. Prodejna fanshopu bude v plnohodnotném provozu po celou dobu utkání.

Vstupenky můžete zakoupit online v síti Ticketportal nebo osobně v jednom z prodejních míst, a to za jednotnou základní cenu 150 Kč či za 50 Kč pro děti do 140 cm. Po opuštění arény se stává vstupenka neplatnou a nebude umožněn opakovaný návrat. Pro kuřáky bude k dispozici kuřárna, kterou naleznete u vchodu A0 směrem od centrálního parkoviště.

Předprodej vstupenek na Rotundě bude otevřen dvě hodiny před úvodním buly, tedy v 16:00. Permanentní vstupenky na sezonu 2024/25 platí také na úterní přípravný zápas, jejich majitelé navíc mohou využít svá celosezónní místa.

Nezapomeňte, že u Home Credit Areny stále probíhá uzavírka ulice Doubská u čerpací stanice ve sjezdu od nádraží. Příjezd k aréně je tak možný sjezdem z rychlostní silnice ve směru od Jablonce či ulicí Doubská ve směru od OC Nisa.

Těšíme se na viděnou na svých místech na zápase s Kladnem!

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner