Preview k zápasu

Souboj s druhým týmem tabulky! Tygři vyzvou Litvínov

Liberec - Úterní halloweenské utkání s Třincem skončilo výsledkem 1:3, a Tygři tak poprvé v sezoně nebodovali před domácím publikem. Již v pátek ale doma dostanou další šanci. Pod Ještěd míří druhý tým tabulky - Litvínov. Tento duel však nebude zajímavý pouze hokejovými výkony, na své si přijdou také milovníci piva. Celý večer se totiž ponese v duchu Oktoberfestu. Nenechte si to ujít, začínáme tradičně v 18:00!

Skvělý výkon i domácí zaškobrtnutí

Po excelentním výkonu v Mladé Boleslavi, kde Tygři nastříleli soupeři osm branek a žádnou neinkasovali, urvali výhru také doma proti Hradci, čímž drželi tradici, že na domácím ledě od začátku sezony pokaždé bodovali. Tomu však vystavili stopku třinečtí Oceláři, kteří v Liberci uzmuli čistou výhru.

Michal Birner o prohře s Třincem
Když máte šest přesilovek a nedáte gól... To je alfa a omega úspěchu. Speciální týmy jsou to, co rozhoduje zápasy.

To Litvínov letos okusil hořkost porážky zatím jen třikrát, a zažívá tak snovou sezonu. Drží si druhé místo v tabulce a na první Pardubice ztrácí pouhý bod. Poslední duel proti Kometě Brno ovládli chemici poměrem 6:3.

Koho sledovat

Ostřílený forvard Tomáš Filippi vede s bilancí 7+12 libereckou tabulku střelců. Svou aktivitou přispěl k posledním výhrám nad Boleslaví a Hradcem. Prorazí i litvínovskou defenzivu?

Bratři Kašovi si na ledě rozumí, i proto spolu pravidelně nastupují v útočné formaci. David a Ondřej jsou nejproduktivnějšími litvínovskými hráči. Naleznou liberečtí obránci recept na bratrskou souhru?

Vstříc domácímu vítězství

Loňská vzájemná bilance Liberce a Litvínova byla vyrovnaná. Letošní první společný duel ovládli na ledě chemiků domácí. Oplatí jim šelmy porážku 1:4 z Litvínova a naskočí tak zpět na vítěznou domácí vlnu? To se uvidí v rámci Oktoberfest utkání, které začíná v pátečních 18:00 hodin!

Poslední vzájemné utkání

HC Verva Litvínov vs Bílí Tygři Liberec 4:1
Branky a nahrávky: 5. O. Kaše (D. Kaše), 9. Kirk (Hlava), 19. Abdul (Koblasa, Hlava), 40. Koblasa (D. Kaše, Jaks) – 23. Pérez (Filippi, Derner)

Fotogalerie

Související

Naši partneři

Generální partner
Generální partner